post

За даний період 2021 – 2022 навчального року викладачами ЦПК проведено відкриті навчальні заняття відповідно до вимог якості освітньої діяльності та вищої освіти в Рівненському Фаховому медичному коледжі.

27 вересня 2021 року викладачем методистом, вищої кваліфікаційної категорії з предмету педіатрії Желязко Світланою Андріївною проведене відкрите практичне заняття з студентами ІІІ курсу лікувальної справи Б (9). Студенти з викладачем опрацювали тему: «Анатомо-фізіологічні особливості кістково-мязової системи. Фізичний розвиток дитини». Викладач Желязко С.А. показала високу педагогічну майстерність, навчання студентів практичних навиків на дану тему.

Студенти брали активну участь в опрацюванні на муляжах практичних навиків по фізичному розвитку дитини та отримали позитивні оцінки.дач вищої кваліфікаційної категорії, старший викладач Ріхтер Богдана Миколаївна 1 жовтня 2021 року дала відкрите практичне заняття на тему: «Анатомо-фізіологічні особливості кістково-мязової системи. Фізичний розвиток дитини»

Ріхтер Б.М. показала під час відкритого заняття професійну компетентність, доброзичливе та наставницьке відношення до студентів ІІІ курсу лікувальної справи Б (9). Достатнє розяснення при виконанні практичних навичок. Студенти опанували поставлену задачу з практичного заняття та отримали хороші оцінки.

Під час проведення відкритих практичних занять в підгрупах, хочу відмітити, уміння викладачів донести до студентів тему та мету заняття, забезпечити мотивацію та зв’язок матеріалу з майбутньою професійною діяльністю медика. Наявність під час відкритого заняття у викладачів Желязко С.А., Ріхтер Б.М. навчально-методичного забезпечення заняття та високої кваліфікації.


 

Send a Message

Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magnais.